kopen

Verkopen en kopen, een update

Na ons vorige blog zijn er veel stappen gezet. Het vakantiehuisje is verkocht. Dat ging heel snel, namelijk binnen een week. Kijken was iets daarvoor, maar ik hou de datum waarop de voorlopige koopovereenkomst getekend is aan. Dan is het nog even wachten tot de wettelijke wachttijd van 3 dagen voorbij is. De mensen die het huisje kopen wilden ook nog een bouwtechnische keuring laten doen, net als Sandra destijds gedaan heeft. Het harde werken van de afgelopen 5 jaar heeft duidelijk vruchten afgeworpen, op wat minimale zaken na, geen enkel punt wat op korte termijn verbeter behoeft.

De kopers blij en wij ook heel blij, want nu kunnen we stappen zetten.

Kopen, kopen & nog meer kopen

Vorige week was nog de keuring en hebben we een gesprek met de kopers gehad. Zij wilden graag wat uitleg en meer info. Deze week staan er, behalve in het kantoortje waar al dozen stonden, steeds meer dozen. In de gang, in de woonkamer een paar en ook de schuur groeit het aantal dozen. Ook al hebben we nog een paar weken, we hebben geen zin om alles in de laatste week te doen. Plus dat we ook nog gewoon aan het werk zijn.

Op 2 november staat de verhuiswagen voor en gaan de meeste spullen in de opslag. Een aantal dingen zijn verkocht en ook de kopers hebben het nodige overgenomen.

Wat rest voor ons gaat om spullen voor in de camper en onze kleding.
Het merendeel van de spullen voor de camper staat in de tijdelijke opslag, die we afgelopen week leeg hebben gehaald en vooral bestond uit weggooien.

Onze camper

Zoeken naar de juiste camper was niet heel moeilijk. Ons wensenlijstje was duidelijk en ons budget ook. Toch viel het nog tegen. Omdat we niet direct konden doorpakken, is er een camper aan onze neus voorbij gegaan. Wat uiteindelijk alleen maar goed uitpakte. Een camper kopen gaat uiteindelijk ook op gevoel en het gevoel bij de camper die we gekocht hebben klopt aan alle kanten.

Zo langzaamaan vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. We gaan nog even door met kopen, aangezien er nog wat spullen nodig zijn voor de camper. En voor sommige zaken is het handiger om te wachten tot je exact weet welke camper het wordt. En dat weten we inmiddels.

Wat nog wel even raar zal zijn is het inleveren van de auto. Sandra heeft er toch 5 jaar in rondgereden en er zijn een paar mooie trips mee gemaakt.

De komende weken zal het huisje steeds leger worden, het aantal gevulde dozen stijgt en de positieve spanning groeit. Ons nieuwe avontuur is bijna daar en we hebben er enorm veel zin in!

¡Hasta luego!