on tour

Een waar avontuur, on tour met onze camper

We hadden een plan, wat heel goed paste en ook prima zou lukken. Echter, life happens when you’re making other plans. En dat gebeurde. Terwijl we rustig de camper aan het inpakken waren bij Sandra’s moeder voor de deur, wat heel lekker is met het fijne oerhollandse weer (lees: regen, veel regen), ging het na een paar dagen mis bij Sandra’s moeder.

Dat werd een spoedopname in het ziekenhuis, gevolgd door een heleboel onderzoeken in het weekend en een spoedoperatie op de maandag daarna. Een hele andere insteek van on tour zijn.

Inmiddels gaat het stapje voor stapje beter met haar. In de tussentijd is de camper helemaal ingepakt en zijn er ook al wat dingen weer uit verdwenen 😉

Overbruggen

Om de periode tussen een leeg huis en een gevulde camper te overbruggen, hebben we 10 (en nog eentje extra) dagen doorgebracht op een recreatiepark. Eerst hebben we een weekend niets gedaan. De dagen erna moest er nog genoeg geregeld worden. Denk aan verzekeringen, andere zaken omzetten etc.

Een paar dagen later kregen we de camper en weer een paar dagen later zaten we een groot deel van de middag en de hele avond in het ziekenhuis.

We hebben onszelf in aansluiting op het huisje wat we gehuurd hadden, nog een paar dagen hotel gegund en zijn daarna in de camper getrokken. De uitdaging was om een camperplek te vinden in de winterperiode die niet alleen open is, maar ook water en elektra levert in deze periode. Met Groot Westerveld in Terschuur vonden we een prima plek bij een boer met camperplaatsen.

Prima plek, schoon sanitair, een warme douche en wasmachine en droger tegen betaling. Voor ons een fijne uitvalsplek.

Het gaat beginnen – Villa Ciperosa on tour

We vertoeven nu ruim een week in onze camper. Morgen gaat het beginnen, Villa Ciperosa on tour. Dan vertrekken we naar Spanje. De zieke herstelt heel langzaam, maar met kleine stapjes kom je er ook. Ons vertrek hebben we ook in overleg gedaan. Na een paar heel drukke en soms hectische maanden is het tijd om op te laden in de zon.

Plan is om richting Costa Blanca te vertrekken en daar over een dag of 4/5 aan te komen. Lekker in een rustig tempo naar de zon en de warmte. En van daaruit kijken en reizen we verder.

De camper bevalt in Nederland prima, nu tijd om de zon en warmte binnen te laten.

Villa Ciperosa on tour is te volgen via PolarSteps

¡Hasta luego!