terug in Nederland

Terug in Nederland – koud & nat

Het voordeel van doorrijden is dat we lekker vroeg terug in Nederland zijn. Gesloopt dat wel. Beiden weten we uit het verleden wat het is om vliegend een nacht te missen. De beste oplossing om dit zo snel mogelijk te verwerken is niet om 9 uur ’s morgens je bed in duiken.

Dus hebben we een rondje gelopen met Pepper. Vervolgens het water weer aangesloten en de auto uitgeruimd. De poging van Rob om Sandra er van te weerhouden om meteen alles op te ruimen, die mislukte helemaal. En zo was het aan het eind van de dag net alsof we niet waren weggeweest.

Koud & nat 

Maar wat een een weer. We bleven wat langer weg vanwege de kou en sneeuw, was duidelijk niet lang genoeg. Tot aan vandaag is het nog niet echt heel lekker voorjaarsweer geweest. Natuurlijk was het prima weer om de tuin op orde te brengen en een enkele keer even te genieten van een zonnetje. Onze bruine tint was echter in het koude, natte hollandse weer geen lang leven beschoren.

Toch te koop

Op maandag gaat de telefoon. De Ramones bellen met de mededeling dat het huis wat we graag hadden willen kopen toch weer te koop is. Wat nu?

Het is heel moeilijk om nu een besluit te nemen, want we hebben slecht één keer het huis gezien. Het voorstel van de Ramones om met hun een live tour te doen was de oplossing. Zij hebben op afstand het huis nogmaals met ons bezocht. En wat doe je dan?

Na veel wikken en wegen, waarom wel en waarom niet, is besloten om het niet te doen. Met een zekere pijn in ons hart en tegelijkertijd wetende dat er een nog beter bij ons passend huis ergens staat.

Volgende trip

Het is eind april en buiten is het nog steeds koud & nat. Wij worden hier niet blij van en Pepper kruipt het liefst de hele dag weg op haar kussen bij de kachel.

Om een beetje een warm gevoel te krijgen sinds we terug in Nederland zijn, zoeken we naar een mooie plek voor onze volgende trip. De Jalon vallei is prachtig en toch zijn we ook nieuwsgierig naar het gebied een klein stukje noordelijker.

Plan is om voor de echte herfst aanbreekt de auto weer in te pakken en richting het zuiden te rijden. En wanneer we dan weer terug in Nederland zijn…….dat weten we nog niet 😉

Gelukkig komt na regen altijd weer zonneschijn.

¡Hasta luego!