het eind van onze trip

Het eind van onze workation komt eraan

De temperaturen stijgen, de zon schijnt vaker en gaat prachtig onder. Onze reis naar Andalusië zit er bijna op. We hebben hard gewerkt en net zo hard genoten. De natuur is prachtig, de bergen, het platteland, de kust, het eten en natuurlijk het weer.

Onze zoektocht naar een plek om te wonen en werken gaat nog even door.

Februari

De maand waarin we Sandra’s verjaardag vieren. Een verjaardag zonder gasten, maar met vele gelukwensen via social media, whatsapp en de telefoon. Een week later, op Valentijnsdag, zijn we naar Ronda gereden om de adembenemende brug te zien, die de stad aan beiden delen van de kloof verbindt. Het was een mooi rondje. De heenweg via de bergen, kleine dorpen, prachtige vergezichten en bochtige wegen die omhoog en omlaag gingen. De terugweg was snel en makkelijk via Ardales.

De week daarna zijn we van ons geloof gevallen en een bezoek gebracht aan het strand van Torremolinos. Torremolinos is normaal gesproken behoorlijk toeristisch, veel oudere mensen (sorry daarvoor) and voor ons niet authentic genoeg. We namen echter een verrassende route, via Alhaurin el Grande via Alhaurin de la Torre, via de kleinere mooie wegen. Door de harde wind waren er maar weinig mensen op het strand, lucky us, en was er ruimte om prachtige foto’s te maken.

Deze laatste week in Cártama worden we blij gemaakt met zonnig weer en temperaturen rond de 20 graden. Dit betekent werken in de ochtend en genieten van een goed gesprek en lekker eten in de middag. In de avond is het nog wat kil, maar met een open haard is het altijd lekker warm in huis.

Vlogs & Podcasts

In aanvulling op onze blogs kun je nu ook onze vlogs op Youtube bekijken en onze podcasts beluisteren op een kanaal van jouw keuze. Zo willen wij je nog meer inspireren en onze ervaringen delen.

Costa Blanca

Het is dan wel het eind van onze tijd in Andalusië, het is nog niet het eind van onze trip. Zoals al eerder geschreven gaan we nog een weekje naar Costa Blanca voordat we naar huis rijden.
Waarom Costa Blanca? Omdat we vorig jaar veel gezien hebben, er echter zijn nog een paar gebieden over. Plus dat het een check is of er voldoende potentieel it om later dit jaar voor een maand of 5 af te reizen.

Wordt dus vervolgd.

¡Hasta la proxima vez!