aftellen

Het is tijd om te gaan aftellen

Afgelopen tijd is er in huis veel gesproken over ‘wanneer we weer gaan’. De zomer was behoorlijk warm in Nederland, waardoor de klussen die op het lijstje stonden eigenlijk niet konden worden gerealiseerd. En vanuit de warmte werd het best snel te nat of te koud. Er is een deel gedaan, de rest schuift door naar volgend jaar. Maar ja, het plan was eigenlijk om vanaf februari tot aan de zomer naar Zuid-Spanje te gaan.

Na overleg hebben we besloten het om te gooien en eerder te gaan. Op 1 januari stappen we in de auto en rijden we naar Cártama, Andalusië. Of we eind januari terug rijden of er nog een maandje elders in Andalusië aan vast plakken, dat is nog niet duidelijk.
Terug in Nederland kunnen we dan in het voorjaar aan de slag met alle klussen die zijn blijven liggen. In het najaar lonkt het zuiden ons weer 😉

Nieuw gebied ontdekken

De laatste keer dat Sandra in Zuid-Spanje was is heel wat jaren geleden en voor Rob is het allemaal nieuw. Wat ons in Andalusië aanspreekt is de authenticiteit. De witte dorpjes met de gezelligheid. Minder toeristen, zeker in januari.

Het weer is in januari aangenaam, dat is voor ons ook een belangrijke reden om te gaan. Hoe voelt dat voor ons zo midden in de winter, want afgelopen jaar gingen we eind april pas weg.

En zo zijn we aan het aftellen naar 1 januari 2023. De reservering staat, de kerstspullen gaan iets eerder weer terug in de doos en oudjaarsavond zal anders zijn. Ja, ook dan is het aftellen en daarna redelijk rap ons bedje in, want de volgende dag is het vroeg op en rijden.

¡Hasta el 1 de enero!